Laagdrempelig in gebruik
  • Uitgebreide online wachtkamer functionaliteit, aansluitend op ieder zorgproces
  • Veilig beeldbellen, chatten en documenten delen
   (NEN 7510 en ISO 27001 gecertificeerd)
  • Flexibele integratie met ieder systeem, zoals een EPD of website

   

  THE AMAZING SLIDESHOW ADDON!


  Want to make your website more attractive? Get a stunning hero
  section with the Slideshow addon in SP Page Builder Pro.
  It’s easy, fast, and gorgeous.

  LEARN MORE
  Webcamconsult
  brengt arts en patiënt
  veilig bij elkaar
  • Veilig beeldbellen en chatten (NEN7510, ISO 27001)
  • Met ieder systeem (o.a. EPD) te integreren
  • Eenvoudig in gebruik

  Veilig videobellen direct of op afspraak

  Beeldbellen en videoconsulten vormen de basis van Webcamconsult. Na het inboeken van de afspraak krijgt de cliënt of patiënt een e-mail met een unieke link. Hierop klikt men vlak voor het gesprek begint. De behandelaar roept de cliënt of patiënt naar binnen op het afgesproken tijdstip en het videoconsult kan starten. Naast het gesprek tussen de cliënt of patiënt en de behandelaar kunnen ook andere belanghebbenden aanhaken bij een videoconsult. Zo kunnen bijvoorbeeld mantelzorgers of ouders aan een gesprek toegevoegd worden. Ook kunnen andere specialisten eenvoudig aan het gesprek worden toegevoegd. Bestanden en schermen zijn gemakkelijk te delen. De kwaliteit van de verbindingen worden automatisch geoptimaliseerd, zodat de behandelaar zich volledig kan richten op cliënt of patiënt.

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image

  10 Redenen om nu te beginnen

  Naast dat een videoconsult een absolute meerwaarde heeft ten opzichte van regulier bellen en patiënten/cliënten er ook zelf steeds meer naar vragen, zijn er 10 redenen om vandaag nog met Webcamconsult te beginnen:

  1. Wij helpen u doelstellingen te realiseren op het gebied van digitale zorg;
  2. Het gebruiksgemak voor behandelaar en patiënt of cliënt staat voorop. Er kan gecommuniceerd worden  via laptop, smartphone of app; 
  3. Uw systemen en werkwijze staan centraal en wij passen ons hierop aan. Het opschalen naar grote groepen gebruikers wordt hierdoor eenvoudiger. Alles kan namelijk in de omgeving die zij al gewend zijn;
  4. Webcamconsult is ontwikkeld door zorgprofessionals. Onze oprichters zijn zelf werkzaam als arts en wij ontwikkelen onze services in samenwerking met de zorgsector;
  5. Innovatie is belangrijk bij Webcamconsult. We zijn koploper en blijven doorontwikkelen en functionaliteit toevoegen aan de hand van de wensen van gebruikers en opdrachtgevers;
  6. Uniek aanbod in functionaliteit. Realtime vertalingen van videoconsulten, een inloopspreekuur, boekings- en betalingsmogelijkheden en een berichtendienst zijn hier een aantal voorbeelden van; 
  7. Integratie met uw systemen voorkomt dubbel werk;
  8. Veiligheid en privacy zijn gegarandeerd;
  9. Robuust: ons systeem verwerkt maandelijks wereldwijd vele miljoenen video minuten tot grote tevredenheid van onze gebruikers;
  10. Uitproberen is simpel en gratis. Start vandaag nog met Webcamconsult en ervaar het gebruiksgemak.

  En voor wie nog niet is overtuigd; denk ook eens aan patiënten/cliënten die wat verder weg zitten, maak uw regio groter. En een webcamconsult wordt gewoon vergoed door verzekeraars. 

  Gelijk beginnen met een videoconsult?

  Een inloopspreekuur op uw website?

  Zet de volgende stap in uw digitale communicatie!. Laat uw patiënten of cliënten op momenten dat u beschikbaar bent zich melden voor een online inloopspreekuur via uw eigen website. Dit is inbegrepen in ieder abonnement en u kunt dus zonder extra kosten aan de slag. Lees verder.

  Cliënt of patiënt kan zelf de afspraak inboeken

  Het is mogelijk voor de cliënt of patiënt om zelf een afspraak in te plannen. Dit kan via uw eigen website. Het zorgt ervoor dat ze niet onnodig lang hoeven te wachten voor het maken van een afspraak en het scheelt u de tijd die u normaal besteed aan het inboeken van de afspraak.

  Houd de vinger aan de pols met de berichtenbox voor chat en app

  Ook voor of na het videoconsult kunnen patiënten of cliënten veilig chatten of appen met hun behandelaar. 

  Behandelaren bepalen zelf welke patiënten of cliënten gebruik kunnen maken van deze berichtendienst en wie via de Webcamconsult app met hen kan communiceren. De app werkt via een beveiligde chat omgeving (op basis van QR-code autorisatie). Het geeft ook een overzicht van alle toekomstige afspraken. De app werkt op smartphones en tablets (iOS of Android). 

  Het is mogelijk de chatfunctie in te schakelen voor gebruik in de wachtkamer, tijdens het gesprek, of na het webcamconsult. De berichten kunnen, indien gewenst, opgeslagen worden per patiënt of cliënt.
  Standaard worden berichten niet opgeslagen. Ons uitgangspunt is dat het berichtenverkeer veilig is, en de behandelaar of zorginstelling bepaalt welke gegevens bewaard mogen blijven. Het chat beheersysteem dat beschikbaar is, helpt u op cliënt/patiënt niveau berichtenboxen te beheren.

  Online afrekenen

  Dit is een handige feature voor behandelaren die liever direct afrekenen na het boeken of voltooien van een consult. U kunt Stripe en uw Paypal account gebruiken. Stripe heeft keuze uit Checkout (credit cards), iDEAL (NL), Bancontact (BE), Giropay en Sofort (beiden DE). En: wilt u een andere betaalmethode? Wij kunnen die op maat integreren. Zo bent u verzekerd van betaling en kan de cliënt of patiënt zich volledig focussen op het videoconsult.

  Naadloze integratie met uw patiëntendossier

  Webcamconsult is eenvoudig te koppelen en te integreren met een groot aantal systemen.We hebben koppelingen met diverse software, waaronder EPD als HiX, GGZ blended care zoals Jouw Omgeving. We hebben ook Patientportalen als Medify, Medimapp, Arbo software als Nedap ONS, Tracksoftware, VerzuimXpert, en diverse maatwerksystemen zoals 1 op 1 (Cambridge). Webcamconsult heeft een API beschikbaar zodat een integratie binnen afzienbare tijd kan worden gerealiseerd. Zo kan snel en efficiënt een start worden gemaakt met beeldbellen.
  Wij kunnen met ieder systeem koppelen en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Volledig afgestemd op uw proces

  Webcamconsult is zeer flexibel. Wij passen ons volledig aan uw werkwijze en werkproces aan. . Daarnaast kan enorm veel customized worden naar wens: uw logo, kleurstelling, de teksten voor de uitnodigingsmail en teksten van de standaardberichten. Meer of andere wensen? Informeer dan naar onze White Label mogelijkheden van Webcamconsult.

  Partners voor opschaling en implementatie

  Bij grotere instellingen kan Webcamconsult naadloos worden geïntegreerd in processen, werkwijzen en systemen. Onze deskundige partners staan u graag terzijde bij de implementatie, en helpen u uw doelstellingen te realiseren. Zo werken we met veel succes samen met bijvoorbeeld Acknowledge, ‘tBureau, Medify en Visma Verzuim.

  Last but not least: Veiligheid & Privacy

  Veiligheid staat op nummer één bij Webcamconsult. 

  Wij onderkennen het belang privacy en veiligheid ander en zijn NEN7510 gecertificeerd. NEN7510 beschermt de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie. Uiteraard is Webcamconsult ook ISO 27001 gecertificeerd.

  Uitgebreide functionaliteit:

  Voor zelfstandigen raden wij ons  Freelance abonnement aan. Voor groepspraktijken, ziekenhuizen en andere instellingen hebben we het Multi-User abonnementen.

   

  Freelance
  Abonnement

  (1 gebruiker)

  Multi-User
  Abonnement
  (meerdere gebruikers)

  Beheermodule organisatie

  Aantal behandelaren

  1

  Afhankelijk van abonnement

  Afdelingen

  -

  Aantal clienten

  onbeperkt

  onbeperkt

  Aantal consults

  onbeperkt

  onbeperkt

  Duur consults

  onbeperkt

  onbeperkt

  Beveiligde database

  Afdelingswachtkamer

  -

  Achtergrond spreekkamer instelbaar

  Virtuele spreekkamer

  Instellen tekst e-mail

  Instellen standaard teksten

  Chatten tijdens videoconsult

  Instellen berichtenbox, chat en app

  Afspraken boeken en uitnodigen

  Automatische e-mail herinnering

  SMS herinnering (kosten voor sms verkeer)

  Optioneel

  Optioneel

  Directe (ad hoc) consulten

  Online vragenlijsten, anamneseformulier
  Real time vertalen en ondertitelen

  Inloopspreekuur op de eigen website.

  Voor 1 site

  Onbeperkt aantal widgets

  Boekingssysteem voor cliënten of patiënten op eigen website

  1

  Onbeperkt aantal widgets

  Scherm delen

  Bestanden delen

  Gezamenlijk documenten bewerken

  Realtime ondertiteling/vertaling van videoconsult

  Meertalig (EN, DE, DU, FR, IT, ES POR, POL, SVE, NL)

  Online betaalmogelijkheid

  Integratie mogelijkheid patiënten portals

  -

  Optioneel

  Integratie mogelijk met EPD, ERP, CMS

  -

  Optioneel

  White label versie

  -

  Optioneel

  Dataprotectie (GDPR, NEN 7510, ISO 27001)

  HL7 Berichten service

  -

  Optioneel

  API voor developers

  -

  Systeemeisen

  Windows, Mac:

  Geïnstalleerde webcam, met actuele drivers. Wij adviseren gebruik te maken van de nieuwste versies van de browsers Chrome, Mozilla Firefox of Microsoft Edge.

  • Electron (nieuwste release versie)vvv
  • Google Chrome (nieuwste release versie)
  • Google Chrome for Android (nieuwste release versie)
  • Firefox (nieuwste release versie)
  • Firefox for Android (nieuwste release versie)
  • Microsoft Edge — op Chromium gebaseerde versies van Edge (version 79+) worden volledig ondersteund

  Non-Chromium versies van Edge (vanaf versie 17) heeft beta support. 

  • Safari 11 op macOS en Safari op iOS 11
  • Opera (nieuwste release versie)

  Internet Explorer werkt vanaf versie 11 met de automatisch aangeboden plugin.Na 1 juli 2021 is er geen ondersteuning voor Internet Explorer meer. Daarom is het raadzaam deze browser niet te gebruiken. Als alternatief kunnen wij u een installeerbaar programma 'Webcamconsult for Windows' aanbieden. 

  iPads en iPhones:

  iOS 9 and higher (Safari), iPhone 5S or higher, iPad 2017 of nieuwer

  Tablets en smartphones met Android:

  Android 4.1 en hoger op een smartphone/tablet met webcam.

  Poorten & Firewalls:

  Gebruik in ziekenhuizen: voor firewalls is poort 443 en UDP 3478 nodig. Poort 443 wordt standaard voor beveiligde https verbindingen gebruikt, echter UDP 3478 moet actief door de afdeling ICT worden opengezet. In de meeste gevallen lukt het om middels poort 443 een goede peer-to-peer verbinding te maken. Indien dit niet lukt zoekt het systeem een weg via UDP 3478.

  Webcamconsult BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.